Brokkolimag csíráztatásra, B. oleracea L. botrytis subvar. cymosa - 8 g
Üvegtálban ajánlott csíráztatni a magokat, benti hőmérséklet 20-22 ̊C, nedvességtartalmat igényel. 6 - 7 nap után lehet frissen fogyasztani. A fiatal növények kellemes ízűek, fel lehet használni a különböző mártások, levesek és ételek díszítésére. Egész évben vethető. Nagy mennyiségben tartalmaznak A,B ,C,E vitaminokat és P, Ca, Mg és S ásványi anyagokat.
Értékelés: Még nincs értékelés
ÁrFogyasztói ár300 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül 236 Ft
Kedvezmény
Az áfa összege 64 Ft
Leírás
Üvegtálban ajánlott csíráztatni a magokat, benti hőmérséklet 20-22 ̊C, nedvességtartalmat igényel. 6 - 7 nap után lehet frissen fogyasztani. A fiatal növények kellemes ízűek, fel lehet használni a különböző mártások, levesek és ételek díszítésére. Egész évben vethető. Nagy mennyiségben tartalmaznak A,B ,C,E vitaminokat és P, Ca, Mg és S ásványi anyagokat.