Kosár

 x 

A kosár üres

Termékek

Keresés az üzletben

Lombtrágyák

Volldünger® Fluid

Folyékony műtrágya-komplex. Szobai és balkonládás, konténeres dísznövények tápanyagutánpótlására.

Volldünger Fluid

Wuxal® Super

A Wuxal az első olyan lombtrágya, amely az alapvető tápelemeken kívül hatásfokozó és környezetkímélő adalékanyagokat is tartalmaz.

Wuxal Super

FitoHorm 10 B

Jellemzők: A FitoHorm 10 B bórtartalmú műtrágya oldat, kelátképzővel, mely levéltrágyaként és tápoldatként minden növényi kultúrában tápanyag utánpótlására vagy hiánybetegségek megelőzésére, gyógyítására használható.
 
FitoHorm 10 B

FitoHorm 24 Mg

Jellemzők: A magnézium, mint a klorofill fontos építőköve alapvető szerepet tölt be a növé-nyek életében. Számos enzim aktivátora, befolyásolja a növények vízháztartását. Hazai talajaink magnéziumtartalma általában kielégítő, hiánya mégis meg-megjelenik. Ennek hátterében legtöbbször a talajban mellette lévő ún. antagonista tápelemek (kálium-, réz-, mangán-, am-móniumion) túlsúlya áll.

FitoHorm 24 Mg

FitoHorm 39 K

Jellemzők: A kálium szabályozza a fehérjeszintézist, a szénhidrátok és az enzimek működését, továbbá fontos szerepe van a légzésben és a vízháztartás szabályozásában. Fokozza a termések minőségét, színeződését és cukortartalmát, javítja a növények betegséggel, hideg és szárazsággal szembeni ellenálló képességét. Könnyen mobilizálódó elem, hiánya az alsó leveleken jelentkezik. Legáltalánosabb hiánytünete, hogy a növény turgorszabályozásában zavar keletkezik. A növény növekedése gátolt (rozettás növény), kókadt levélzet fejlődik. Gyakori a levél szélétől befelé terjedő nekrózis, a levélcsúcs és a levélszél mentén világosbarna színeződés.
Kálium kijuttatásával fokozhatjuk az érés folyamatát, a színanyag kialakulását. Minderre kiváló megoldást nyújt a FitoHorm 39 K folyékony oldatműtrágya, amely lombon keresztül gyorsan és hatékonyan hasznosul.
FitoHorm 39 K

FitoHorm 30 P

Jellemzők: A foszfornak szerepe van a növény energiaforgalmában, a gyökérfejlődésben, a virágzásban és a magképződésben. A növényben jól mobilizálódó, mozgékony elem, a virág-zást követő megtermékenyítés után a termésbe irányul. Az alacsony hőmérséklet erősíti a foszfor-hiány jelentkezését.

FitoHorm 30 P

FitoHorm 40 Ca

Jellemzők: A gyümölcsminőséget meghatározó tápelemek közül az egyik legfontosabb a kalcium, amelynek ismert, általános hatása a gyümölcs érési folyamatainak lassítása, késleltetése. A kedvező kalciumellátottságú gyümölcsök légzésintenzitása kisebb, általában keményebb húsállományúak, ezért jobban tárolhatók, kevésbé fogékonyak a fiziológiai eredetű megbetegedésekre is.

FitoHorm 40 Ca

FitoHorm 55 Fe

Jellemzők: A vasnak fontos szerepe van a klorofill és fehérje szintézisben, enzimalkotó, főleg a légzést és az anyagcserét szabályozza. Nehezen mozog a növényben, nehezen mobilizálódik. Hiánya leggyakrabban a szőlő és gyümölcskultúrákban fordul elő.

FitoHorm 55 Fe